Namık Kemal Ortaokulu

Vizyon: Namık Kemal Ortaokulu olarak milli eğitim temel kanununun amaçları ile Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda, bağlı olduğumuz tüm kurum, okul ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak ve çağın gereksinimlerine uygun bir hizmet sunmak; olanak ve yeterliliklerimizi artırarak, etkililik ve verimliliklerini yükseltmek ve böylece Türk Milli Eğitim sistemine katkıda bulunmaktır. Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Misyon: Namık Kemal Ortaokulu olarak bizler çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknolojileri kullanan, Türk eğitim sisteminde ve diğer hizmet sektörlerinde de örnek olabilmek için bunları bir yaşam biçimi haline getirmiş öğrenen ve sürekli kendini geliştiren çağdaş bir kurum olmaktır. İnanıyoruz ki; Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Biz, birbirimizi; öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz; öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar ve onları koruyup gözetiriz.Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. FARKINDAYIZ Kİ; BİZ FARKLIYIZ. GENCİZ, ÇALIŞKANIZ,YETENEKLİ, ENERJİK ÇOŞKULU ve ÜRETKENİZ.

Başarılar:

Saatler: 08.10-14.45
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://namikkemaloo27.meb.k12.tr

Adres - ONAT KUTLAR MAH. 55100 NOLU SK. NO: 25 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - ONAT KUTLAR MAH. 55021 NOLU SK. NO 1 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Adres - ONAT KUTLAR MAH. 55100 NOLU SK. NO: 25 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Ulaşım Gaziantep´ in her yerinden dolmuş ve belediye otobüsleri okulun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 km